Snoep en cupcakejes vervoeren doe je zo

Etenswaren als snoep of cupcakes vervoeren, een lastige opgave. Hoe blijft alles netjes? En wat moet je doen als je kind graag cupcakes wilt uitdelen op school als traktatie? Hoe zorg je er dan voor dat het makkelijk is om mee te nemen? In een normaal plastic doosje loop je namelijk het risico dat de cakejes omvallen en stuk gaan. Niet helemaal de bedoeling. Om dit soort narigheid te voorkomen, zijn er wat oplossingen bedacht. Er zijn speciale producten ontworpen om het je allemaal een stuk gemakkelijker te maken. Het leven is immers al lastig genoeg zonder deze kleine probleempjes. In deze blog delen we de producten maar al te graag met je zodat jij nooit meer tegen dit soort dingen aan hoeft te lopen.

Blokbodemzakjes

Snoep dus. Hoe ga je dat vervoeren? Heerlijke Engelse drop of mini wafeltjes. Hoe zorg je er als verkoper voor dat het netjes bij de klant aankomt zonder dat het beschadigd is? Het antwoord is zeer simpel. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van blokbodemzakjes en alles komt goed. Blokbodemzakjes? Wat zijn dat nu weer voor dingen? Het is niks meer en niks minder dan een zakje waarvan de onderkant bestaat uit een rechthoek. Deze rechthoek veroorzaakt het blokje op de bodem en daar komt dan ook de naam “blokbodemzakjes” vandaan. Geschikt voor allerlei soorten snoep. Komt dat even goed uit joh. Stop het zakje in een geschikte doos en opsturen maar. Zo makkelijk is het.

Cupcakedoosjes

Dan het hele cupcakejes verhaal. Hoe ga je die cupcakes rechthouden dan? Je kunt wel een hele constructie bedenken met vershoudfolie over een bord heen ofzo, maar vaak werkt dit niet. De cakejes vallen vaak toch om en dus is je doel niet helemaal geslaagd. Je kunstwerkje kan al niet eens doorgaan als er botercrème gebruikt is ter decoratie op de cakejes. Dat wordt dan helemaal geplet door de folie en het wordt één grote smeerboel. Wat kun je dan wél doen voor het vervoer? Cupcakedoosjes kopen natuurlijk. Cupcakedoosjes zijn niet zomaar doosjes waarin alles om kan vallen. Het zijn doosjes met kleine vakjes aan de binnenkant. Er past precies een cupcake in elk vakje. Je hebt doosjes voor één enkele cupcake, cupcake doosjes voor vier stuks, zestien stuks, et cetera. Ze zijn gewoon te gebruiken voor cakejes met een topping van botercrème en omvallen gebeurt niet meer. De problemen rondom het vervoeren van cupcakejes is voorgoed de wereld uit.

Hoe je snoep opsturen moet? Je weet nu het antwoord. Je hebt blokbodemzakjes nodig om de snoep zelf in te kunnen doen en de zakjes stop je in een doos. Pakketjes versturen in een handomdraai. Ook het vervoeren van cupcakes hebben we voor je opgelost. Hoef je zelf niet meer aan de slag te gaan met creatieve oplossingen bedenken, ook al waarderen we de moeite. Cupcakedoosjes zijn toch veel handiger? Een klein vakje voor elk cakeje waardoor de cakejes niet om kunnen vallen. Verder is het ook gewoon te gebruiken als je de cakejes versierd hebt met iets als botercrème.

Laat een reactie achter