Waar kun je terecht voor het aanschaffen van papieren tasjes?

Het is voor de klanten van je eigen winkel erg fijn als ze een tasje bij hun aankoop krijgen. Ze kunnen de gekochte producten dan makkelijker bij zich dragen en ook verklein je de kans dat de klant onderweg een product laat vallen. In het verleden werden hiervoor plastic tasjes gebruikt, maar deze zijn zeer slecht voor het milieu en belanden bijna altijd op de vuilnisbelt. Door te kiezen voor papieren tasjes maak je dus zeker een verstandige keuze, maar waar kan je terecht voor het aanschaffen van papieren tasjes? Je vindt het antwoord in dit artikel!

Bij een groothandel

Papieren tasjes en ander verpakkingsmateriaal kun je het beste aanschaffen bij een Nederlandse groothandel. Dit heeft ermee te maken dat je de papieren tasjes dan voor een groothandelsprijs kan aanschaffen en dus goedkoper uit bent. Ook ben je vaak verzekerd van uitstekende kwaliteit en dat is erg belangrijk als het om papieren zakjes gaat. Je wilt namelijk voorkomen dat de producten beschadigd aankomen bij de klant thuis. In Nederland zijn talloze groothandels te vinden die zich richten op het verkopen van verpakkingsmateriaal, dus er is ook zeker een groothandel bij je in de buurt te vinden. Houd er wel rekening mee dat je alleen bij een groothandel terecht kan als je een bedrijf hebt en/of ingeschreven staat bij de groothandel!

Plaats een bestelling bij een webwinkel

Heb je geen tijd om naar een groothandel te reizen? Dan is dat zeker geen probleem, want je kunt ook de webwinkel van een groothandel bezoeken. Je ontvangt dan de bestelde producten binnen enkele werkdagen in huis. Je moet er wel rekening mee houden dat de producten zoals papieren tasjes iets duurder kunnen zijn bij een webwinkel. Ook zijn de getoonde prijzen exclusief de BTW, maar daar ben je als ondernemer natuurlijk bekend mee. 

Zelf importeren uit het buitenland 

Mocht je een groot aantal papieren tasjes nodig hebben, dan is het een mogelijkheid om ervoor te kiezen om zelf de papieren tasjes te importeren. Het voordeel is dat je goedkoper uit bent, maar je moet er wel rekening mee houden dat het importeren van papieren tasjes veel gedoe is. Je moet bijvoorbeeld contact leggen met verschillende fabrikanten, reizen naar de fabrieken en een aankoop verrichten. Daarnaast moeten de papieren tasjes vaak getransporteerd worden met een zeecontainer en ook weet je vaak niet of de kwaliteit wel optimaal is. Het is en blijft daarom verstandiger om zaken te doen met een Nederlandse groothandel, zelfs als je tienduizenden of honderdduizenden papieren zakjes nodig hebt. 

Laat een reactie achter