Zelfstandig ondernemen in een collectief?

Tegenwoordig beginnen we snel ons eigen onderneming. Zo kunnen we zelf bepalen wanneer we wat doen en is er niemand die bepaald wat je moet doen. Zo doen we alleen de dingen die we zelf willen doen en waar we een passie voor hebben. Natuurlijk horen daar ook de mindere en saaie kanten van je passie bij. Dat moeten we niet vergeten. Zelfstandig ondernemen is niet alleen maar de dingen doen die je leuk vindt. Een taakje waar veel zelfstandig ondernemers tegenop kijken is de administratie. De administratie wordt vaak vergeten of uitgesteld. Waardoor grote stapels ophopen en het een steeds vervelendere klus wordt. 

Younited 

Een oplossing hiervoor is het uit handen te geven. Een van de platformen waar dit kan is bij Younited. Hier komen veel zelfstandig ondernemers samen. Zij verbinden jou aan je volgende opdracht, vergroten jouw netwerk en ze hebben tools die het ondernemen succesvoller maakt. Kortom erg handig als zelfstandig ondernemer, zo sta je er niet alleen voor en kan je hulp krijgen en geven aan anderen. Veel van deze zelfstandig ondernemers lopen tegen dezelfde zaken aan en maken dezelfde dingen mee. Zo kom je makkelijk in contact met anderen die net zo ambitieus zijn als jij. Zo maakt Younited elke ondernemer zelfstandiger in een collectief. Je wordt zelfstandiger door anderen die hun ervaringen delen. 

Freelance opdrachten 

Daarnaast verbindt Younited zelfstandig ondernemers aan opdrachtgevers. Er worden namelijk freelance opdrachten uitgezet door Younited om ze zo te verbinden aan de juiste zelfstandig ondernemers. De ondernemers die zijn aangesloten bij Younited hebben hun zaken op orde en kunnen zich hierdoor volledig focussen op het uitvoeren van de specifieke opdracht. Dit is een voordeel dat veel opdrachtgevers aanspreekt. Ook kunnen diezelfde opdrachtgevers eenvoudig via Younited op zoek naar de ideale zelfstandige ondernemer door simpelweg een opdracht te plaatsen. Op Younited zijn er zo’n 10.000 potentiële opdrachtgevers binnen jouw sector of vakgebied. Kortom er is vast een opdracht te vinden die bij jou past. Younited werkt met veel bekende opdrachtgevers. Een aantal van deze opdrachtgevers zijn namelijk Rijksoverheid, PWC, Samsung, Gemeente Amsterdam, Hogeschool Inholland, Belastingdienst, Ambiq, Genencor, COA, GGD GHOR. Net zoals de opdrachtgevers is er ook een grote verscheidenheid aan opdrachten. Voor IT’ers, zorgprofessionals, juristen, leraren, designers, journalisten of een ander beroep, er zijn altijd wel interessante opdrachten te vinden via Younited. Binnen elk vakgebied kan Younited je helpen om een geschikte opdracht te vinden. Younited is voor iedereen, om zo je mede zelfstandig ondernemers te ontmoeten en elkaar te voorzien van elkaars ervaringen. En om in contact te komen met opdrachtgevers om zo tussen alle opdrachten jouw droomopdracht te vinden.

Laat een reactie achter