Een leuk telefoonhoesje ontwerpen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. We doen er ook een stuk meer mee dan vroeger. Vroeger was de telefoon hoofdzakelijk bedoelt om mee te bellen. Maar tegenwoordig doen we er eigenlijk meer andere dingen mee dan bellen. Tenminste de meeste mensen. Want voor de meeste mensen is het ook een agenda, fotocamera, wekker en de manier om het nieuws te lezen. Dat is natuurlijk heel handig allemaal op een apparaat. Maar het is wel belangrijk dat je je mobiele telefoon dan goed beschermt. Anders ben je alles in een keer kwijt. Deze bescherming kan je bieden door een goed telefoonhoesje aan te schaffen. Dit kan gemakkelijk online. Bijvoorbeeld bij case24.com. Zij hebben heel veel verschillende hoesjes voor de mobiele telefoon. 

 

Verschillende hoesjes

Op de site kan je eerst het merk van je telefoon kiezen, vervolgens kan je kiezen welk model je van dat merk hebt. Zo filter je meteen heel veel hoesjes die geschikt zijn voor jouw mobiele telefoon. Je ziet namelijk alleen nog maar hoesjes die om jouw telefoon passen. Dit maakt de keuze vaak een stuk gemakkelijker. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een softcase of een heavy duty case. Het verschil hierin is vooral het materiaal. De softcase is namelijk gemaakt van een zacht en flexibel materiaal. Deze beschermt je telefoon natuurlijk ook nog goed. Terwijl een heavy duty case uit twee delen bestaan met een harde buitenkant en een zachte binnenkant. Hierdoor wordt je telefoon nog eens extra goed beschermt. 

 

Zelf een ontwerp maken

Om deze hoesjes wat leuker te maken kan je ze zelf ontwerpen! Bij een telefoonhoesje ontwerpen kies je zoals hierboven beschreven eerst het merk en het model en vervolgens wat voor soort hoesje je wil hebben. Daarna kan je op diezelfde pagina zelf je hoesje ontwerpen. Hier kan je dan je favoriete foto op laten drukken. Bijvoorbeeld die heerlijke vakantiefoto, zodat je elke keer vrolijk wordt als je je telefoon erbij pakt. Of je kan natuurlijk voor je geliefde een telefoonhoesje ontwerpen waar een mooie foto van jullie twee op staat. Al hoeft het geen foto van jezelf te zijn, het kan ook een foto zijn van een prachtig natuurgebied waar je mooie herinneringen aan hebt. Je kan het hoesje namelijk zelf ontwerpen met de foto of foto’s die je zelf heel leuk vindt. Vervolgens kan je het hoesje via de site bestellen en wordt deze bij je thuisbezorgd. Zo heb je binnen een korte tijd een heel leuk telefoonhoesje die je zelf hebt ontworpen bij je thuis liggen.  

Laat een reactie achter