Op een Cortina elektrische fiets wordt fietsen pas echt leuk!

Nederlanders staan erom bekend: ze maken graag een fietstochtje. Maar soms lukt dat niet meer. Je wordt wat ouder, het fietsen gaat wat zwaarder en de trappers willen niet meer rond zoals ze dat voorheen deden. Dat kan natuurlijk te maken hebben met de fiets, maar het kan ook zomaar zijn dat je conditie in de afgelopen periode wat minder is geworden. Om dan toch nog lekker te kunnen fietsen kun je eens een Cortina elektrische fiets aanschaffen. Op een Cortina elektrische fiets krijg je bij iedere trap die je doet een extra zetje in je rug. Dat maakt het fietsen wat gemakkelijker en dus heel veel leuker. Je houdt zelfs nog adem over voor een gezellig praatje met je fietsmaatje!

Een Cortina elektrische fiets is er in veel varianten

Niet iedere Cortina elektrische fiets is hetzelfde. Je kunt een moederfiets aanschaffen, met een extra lage instap en ruimte voor zitjes. Je kunt kiezen voor een transportfiets met een rekje voor- en achterop zodat je gemakkelijk je spullen mee kunt nemen. Maar er zijn nog veel meer modellen te vinden. Ja, op een Cortina elektrische fiets wordt fietsen pas echt leuk! Je kunt er een fijne fietstocht op maken, maar je kunt deze fiets ook heel goed gebruiken voor woon-werkverkeer. En dat is, zeker met de hoge prijzen aan de pomp, een goed idee.

Steeds meer jongeren stappen op een elektrische fiets

"Vroegah" moesten wij 5 kilometer door weer en wind fietsen. Altijd tegenwind en heel vaak regen. We deden het, want we moesten toch naar school en met de bus gaan was geen optie. De jeugd van tegenwoordig heeft het slimmer bekeken. Die moeten ook nog steeds naar school op de fiets, maar je ziet de fietsenstalling op school inmiddels vol staan met elektrische fietsen. En dat is wel zo fijn. De jeugd van nu heeft zoveel buitenschoolse activiteiten dat ze dat extra zetje in de rug wel heel goed kunnen gebruiken.

Een moederfiets is niet alleen voor moeders

Juist vanwege de lage instap is de moederfiets ook erg geschikt voor mensen die kampen met heup- en of rugproblemen. Ook mannen maken inmiddels graag gebruik van deze fiets. Ook als ze geen kinderen mee te nemen hebben. Wanneer je kiest voor een Cortina elektrische fiets weet je zeker dat je weer plezier krijgt in het fietsen. Ook als je de fiets alleen zou gebruiken voor woon-werk of woon-school verkeer. Je zult merken dat de plezierritjes vanzelf volgen! 

Laat een reactie achter